sobota 5. dubna 2014

Interupční biznis spojený s tzv. sexuální výchovou

Svedectvo: V pozadí sexuálnej výchovy detí a mládeže stál interrupčný biznis

Svedectvo o tom, ako prebiehal predaj interrupcie
Carol Everett viedla šesť rokov interrupčnú kliniku. Počas jej kariéry bolo vykonaných 35.000 interrupcií. Jedna pacientka dokonca zomrela.
Dnes je pro-life aktivistkou a ľuďom približuje ako fungoval jej "biznis“. Ozrejmuje, ako bola plánovaná sexuálna výchova pre deti a mládež tak, aby od skorého veku začali byť sexuálne aktívni. Vzápätí na to dostali nespoľahlivú antikoncepciu, pretože cieľom bolo "vyprodukovať" čím viac nechcených tehotenstiev, ktoré viedli k finančnému zisku z predaja interrupcií.

Na snímke Carol Everett 
Na snímke Carol Everett
Biznis s interrupciami sa pre Carol začal, keď pracovala pre muža, ktorý vlastnil štyri interrupčné kliniky. Dve z nich viedla ona samotná. Po tom, čo sa s ňou dotyčný muž nechcel podeliť o zisk, mu „ukradla“ doktora a založila si vlastnú kliniku.
Prvý mesiac uskutočnila klinika 45 interrupcií, posledný mesiac ich bolo 545. A prečo si Carol pamätá tieto čísla? „Lebo môj zisk bol 25 dolárov z každej interrupcie,“ následne odpovedá. Chcela byť milionárka a jej cieľom bolo otvoriť 5 kliník.
Aby dosiahla svoj zisk, potrebovala interrupcie predávať. A ako prebieha predaj "tohto produktu"?
Hlavným cieľom bolo predať 3 až 5 interrupcií dievčatám vo veku 13 až 18 rokov. Prečo práve uvedený vek? „Lebo ak je pre ňu od mladosti interrupcia spôsob antikoncepcie, tak s s tým bude pokračovať aj počas dospelého veku. Preto bolo dôležité dostať sa k nej včas,“ vysvetľuje Carol.
Skorú sexualizáciu dievčat je možné dosiahnuť, ak sa zlomí ich prirodzená hanblivosť. „Vzdialiť ich rodičom a ich hodnotám, aby si sa ty stal expertom v ich živote,“ ozrejmuje ďalej Carol. A uvedený cieľ sa dá dosiahnuť práve sexuálnou výchovou.
Častým argumentom, ktorý sa využíva pre obhajobu sexuálnej výchovy je fakt, že tie decká by nemali mať sex, ale oni ho aj tak budú mať, tak prečo ich nenaučiť bezpečnému sexu. Avšak Carol poukazuje na to, že naše deti neučíme, ako majú bezpečne jazdiť autom, keď sú opité. Namiesto toho im dávame morálny príkaz, aby neboli opité, keď jazdia autom, pretože sa môžu zabiť. Prečo je potom tak málo dôslednosti v oblasti sexuality?
Sexuálna výchova interrupčného programu sa začala v materskej škole. Využil sa fakt, že takmer každá rodina má osobitné pomenovanie pre pohlavné orgány, a preto sa deti pýtali „ako vám rodičia nazvali to, čo máte medzi nohami?“ Keď to deti pomenovali, prednášatelia uviedli jeden názov, čím sa spochybnil fakt o informovanosti rodičov.
Deti v prvom, druhom a tretom ročníku nezaujíma druhé pohlavie. Môžeme hovoriť o latentnom období. V štvrtom ročníku však už boli deti povzbudzované k masturbácii osamote a potom v skupinách 4 - 5 detí rovnakého pohlavia. „Neviem, ako to súvisí s interrupciou, ale aj tak sa to deje,“ uvádza Carol.
Keď sú deti v 5. a 6. ročníku, je ľahké dosiahnuť, aby sa smiali na hodnotách svojich rodičov. Je ľahké argumentovať, že ich hodnoty sú šialené a strašné. Vtedy stačí povedať: „Nepomohli by vám, keby ste mali mať sex. Tu je naša vizitka, príďte za mnou.“ Podľa Carol tie dievčatá skutočne prišli. Dostali antikoncepčné tabletky, ktoré bolo potrebné brať každý deň v rovnakú hodinu. Vedeli však, že neexistuje teenager, ktorý by čokoľvek urobil každý deň v rovnakom čase. Štatistiky tiež poukazovali na fakt, že ak dievča užíva antikoncepciu, jej sexuálna aktivita stúpne z 0 na 1 pohlavný styk za týždeň. Keďže tabletka nefungovala, dievčatá prichádzali na kliniku. Ďalším dôvodom, ako bolo ľahko dosiahnuť tehotenstvo, bola skutočnosť, že "rodinní poradcovia“ rozdávali menej kvalitné až nekvalitné kondómy.
V prípade tehotenstva bol nachystaný tele-poradca (v skutočnosti však tele-predajca) s obrovským množstvom argumentov, prečo podstúpiť interrupciu. Jeho cieľom bolo vzbudiť v dievčati strach, ktorý mal smerovať k interrupcii. A to bolo hlavným cieľom celého interrupčného biznisu. Čím viac interrupcií, tým väčší zisk. 
Celé svedectvo Carol Everett si môžete pozrieť v nasledujúcom videu. Uvedená verzia obsahuje opísané fungovanie interrupčného biznisu pomocou sexuálnej výchovy pre deti a mládež.


Celé svedectvo Carol Everett si môžete pozrieť v článku s názvom VideoSvedectvo: V pozadí sexuálnej výchovy detí a mládeže stál interrupčný biznis.
 ru




USA 1. apríla (HSP/Foto:youtube)

Žádné komentáře: