pondělí 1. září 2014

Dvě děvčátka z Ruska utekla z norského „pěstounského zajetí“


10. 6. 2014 se z Norska podařilo uprchnout dvěma ruským děvčátkům, 6 a 8 leté,
které norská služba „Barnevarn“ násilně odebrala rodičům a dala do cizí adoptivní rodiny. Dívky, Somaja a Radžana Dudajevovy, utekly přímo z autobusové zastávky, vracely se domů ze školy v Kongsvingeru. Naštěstí je toto místo jen několik minut jízdy od švédské hranice.
Dívky pocházejí z čečensko-ruské rodiny. Otec děvčátek měl z druhého manželství s občankou Ruské federace ještě dvě děti. Když juvenilní norská služba „Barnevarn“ odebrala ve prospěch Norska tyto dvě čečenské dívky z prvního manželství, druhá manželka se bála o životy svých dvou dětí, proto je ihned odvezla do Ruska. Po návratu matky do Norska ji navštívila služba „Barnevarn“ a požadovala, aby přivezla své děti zpět do Norska – „na odebrání“, neboť podnikaví úředníci již našli pro děti norské rodiče. Matka samozřejmě odmítla vydat Norům své vlastní děti, a proto rodinu začali pronásledovat.
Bohužel, v Norsku jsou vlastní rodiče pokládáni jen za „biologický odpad“, který je potřebný pouze k „rozmnožování“ norského národa. Proto bezpečnostní služby v Norsku hledají přátele rusko-čečenské rodiny, kteří by jim pomohli dostat všechny čtyři děti do vlastnictví Norska.





http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/14254-dve-devcatka-z-ruska-utekla-z-norskeho-pestounske-zajeti-.aspx

Žádné komentáře: